Aparthotel Arenal - Aparthotel en Pals - Platja de Pals - Costa Brava - Girona

Golf i platja - Pals - Costa Brava - Girona

Pals, jugar al golf en un entorn privilegiat
Els camps de golf de Pals, es troben en un enclavament de gran bellesa, situats entre el mar i els arenals, cobertscobrits de grans pinedes que oferixen un singular recorregut.
Golf Platja de Pals, és un camp de gran prestigi a Espanya i Europa, amb un disseny del recorregut britànic, i amb un recorregut Parell 73. Es troba enfront de Aparthotel Arenal.
Golf Serres de Pals, és un camp de recent creació, igualment enclavat en zones privilegiades, entre llacs, arrossars i pinedes. Es troba a pocs minuts de Aparthotel Arenal.

Platja de Pals, grans vistes i per a tothom.
La platja gran de Pals es troba a la dreta de la desembocadura del riu Ter i de l'Estartit, amb les Illes Medes com a punt de referència a l'horitzó. D'una gran allargada, recorre varis quilòmetres, per poder gaudir de grans passejades, practicar diferents esports nàutics com el winsuft, el kaiac, el kitesurf, submarinisme i molts més.
Per gaudir amb família i/o del teu esport favorit


Aparthotel Arenal - Cantonada Canigó - Puigmal - C.P. 17256 Platja de Pals - Tel. + 34 697 354 651 + 34 645 681 428 - info@aparthotelarenal.com - Avis legal
Gestor web Comunicatek