Aparthotel Arenal - Aparthotel en Pals - Platja de Pals - Costa Brava - Girona

Avis legal

Política de Privacitat
Les dades facilitades pels interessats a l'emplenar els formularis continguts en aquesta pàgina web seran inclosos en un fitxer. El responsable del fitxer és aparthotel arenal. El responsable del fitxer i l'encarregat del tractament han elaborat la seva pròpia normativa de seguretat de conformitat amb l'establert en el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats i vetllaran pel manteniment del deure secret.

Les dades dels interessats es recullen a fi d'utilitzar-los per a comptes gestions es derivin directa o indirectament de la relació comercial que li uneix amb APARTHOTEL ARENAL, i amb la finalitat que pugui rebre informació publicitària o comercial sobre les activitats, productes, serveis, ofertes o promocions especials.

En virtut del disposat en la Llei, Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals, a l'interessat li assisteixen els drets d'accés, cancel·lació i rectificació de les seves dades.

L'interessat podrà exercitar el dret de cancel·lació de les seves dades mitjançant l'enviament d'un email.

Les fotografias il·lustratives són propietat dels seus autors i del fons del Patronat de Turisme de la Costa Brava Girona.

Aparthotel Arenal - Cantonada Canigó - Puigmal - C.P. 17256 Platja de Pals - Tel. + 34 697 354 651 + 34 645 681 428 - info@aparthotelarenal.com - Avis legal
Gestor web Comunicatek